View Single Post
Staro 03.10.2010., 14:01   #1286
zweitakt
Premium
Moj komp

zweitakt's Avatar

Datum registracije: Oct 2005
taj bnet je sranje,pogotovo podrska korisnicima,ja sam ga imao od prvog dana u hrvatskoj(bio je jos dcm)kvaliteta je opadala sa rastom korisnika,trenutno imam samo tv od bneta a svako malo zovu da mi uvale net,ali od toga nista

najbolje mi je bilo nakon nekoliko mjeseci sranja sa netom(hrpe mailova,poziva u prazno i razgovora sa tutlekima koji uopce neznaju kak im rade uredjaji koje prodaju) kad mi je neko tam od bisera iz sluzbe za korisnike rekel da posaljem screen shot sa speedtesta,i da budu oni onda vidjeli kaj se moze,kad sam im rekao da nigdje u ugovoru kojeg sam potpisao ne pise da sam ja duzan znati slati screenshotove i da oni tek nakon toga eventualno salju lika na moju adresu da ispita situaciju,odgovor je bio da bi ipak bilo dobro da imam osnove znanja o racunalima,tu mi je puko film i lagano sam ih odjebo,sveukupno je haos sa bnetom trajal jedno 6 mjeseci,a naslusao sam se obecanja da ce bit bolje do kraja tjedna,da se radi na otklanjanju greske,da su upoznati sa problemom i da rade na tome....

naravno da se nis nije popravilo,ping je jednostavno bio govno vec onda,varirao je non-stop od 50-500,i to nije bilo za igranje

jos jedan od bisera je bio:da kaj ja hocu,jel imam ja internet kad upalim racunalo???ako imam da onda oni tu nist ne mogu i da idem na speedtest....hahahahah,koj jebeni speedtest,koja sramota da se firma velicine bneta oslanja na speedtest screenshotove,nevjerojatno....

ima toga jos hrpa,al nemrem se sad sjetit svega,uglavnom sa moje strane jedno veliko NE bnet-ovom internetu,sa televizijom sam zadovoljan,mada bi i tu moglo bit bolje,al za cca 100-injak kn nije lose...
zweitakt je offline   Reply With Quote