Tema: H4 Žarulje
View Single Post
Staro 03.10.2010., 08:25   #35
lowrider
Premium
Moj komp

lowrider's Avatar

Datum registracije: May 2008
Sinek, malo sam ipak stariji od tebe pa nešto znam.
Daj prije pročitaj nego što pišeš, al u cjelini, ne samo članke koje izdvajaš.
Svaka roba uvezena u RH prolazi nekakve carine-dal možeš uvesti u RH nešto ILEGALNO a da je prošlo kroz ruke carine LEGALNO?
U Praviniku piše općenito, ne posebno za xenon.

Xenon žarulja je rasvjetno tijelo ISTO ko i halogenka, problem je samo što kod aftermarket xenona ima razlike u žaruljama, neke sjedaju kak treba u žarište sjenila, neke ne, tu je osnovna razlika.
Xenon žarulja i ne svjetli cijelom dužinom od početka do kraja, očito nisi to malo proučio i prve ruke.
Ne može luk bibi dug 5 cm ko žarulja, luk je puno manji, kad pogledaš žarulju budeš vidio.
Konstrukijski NEMA velike razlike u sjenilu, imam doma sjenilo s lećom za xenon i za halogenku-NEMA razlike, neke razlike ima u faru bez leće-

Imaš xenon žarulje s sjenilom na sebi da ne baca okolo bezveze svjetlo, tamo gdje ne treba.
Ja pričam ovo sve iz SVOG iskustva, a neki tu pišu bedastoće a niti ne znaju kak izgleda xenon žarulja, kamo nešto drugo.

Gle, ovo spominjanje seljaka dokazuje tvoj IQ broja cipela.

A kad već spominjemo homologacije, onda ga sljedeći put provjeri na svakom zamjenskom dijelu koji kupiš za auto, da ne veli koliko imaš samih farova zamjenskih za aute na kojima nemaš homologacije, niti možeš dokazati da imaju homologaiju za RH, to još, nažalost, ne funkcionira.

Vas par vikend farera, ostavite se baljezgarija o autima, i primite se overklokinga, i kupovanja nepotrebnih komponenti za svoj komp cccccccccccccc..............

Ja ću xenone na autu imati i za rikverc svjetla sve dok IZRIČITO nebude zabranjena ugradnja xenona dok legalno se mogu uvesti u RH, a kad do toga dođe, kupit ću auto sa origigi xenonom i to stavit ću onaj najjači od 55W, ne od 35W p kad se vidimo na esti da ti mogu kvalitetno poblicati hahahahahah
lowrider je offline   Reply With Quote