View Single Post
Staro 02.10.2010., 21:57   #164
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor jopis Pregled postova
i potpis na kompletan post, slažem se s tobom od a do ž i uopće nisam htio komentirat ove pesoneznalice do sada.

@Drug Brko - ma daj mi molim te reci kako su do sada bili brži spori i tromi obrambeni od ultrabrzih napadača?? Koji to i od koga to? Meni to izgleda baš ovako kao što je Danc00 rekao- neznanje i nespretnost i navika na pes1 i njemu slične - pukni trokutom u dugi for, brzi napadač je sam i bum gol, a od nogometa i nogometne igre 0 bodova. Napisat da je igra smeće, a riješeno je 90% peezdarija koje nisu valjale u odnosu na 2010, ma mislim, ono. Naučit prvo igrat pa onda sudit. Dođi do novske/jasenovca malo na pes party pa ti pokažem kak se pretrčava koji god hoćeš obrambeni, u kojem god hoćeš pes-u - 2009, 2010, 2011 Svi su instalirani uvijek i sa zadnjim patchevima/transferima dostupnima, ili gacp patch ili pesedit, kako za koji. Baš je jučer frend iz zg došao na pes party sav nabrijan, ono, kao igrao je tamo mjesecima sa svojim frendovima, rastura ih i tako te spike, pa se nije baš tako veselo proveo, samo je pitao kako su moji obrambeni tako spori

Mislim, ono, za sve vas koji tu sustavno pljujete po najboljoj nogometnoj simulaciji svih ovih godina, pro evolution soccer se treba ZNATI igrati i UŽIVATI u kreiranju akcija.
(kome god šta nije jasno, škola pes-a je vikendom in my city)
nemam pametnijeg posla nego da me neki zgubidan razvali u PES-u i to 200km od mog grada ne hvala. BTW, meni se igra ne sviđa. Ja se uz igru želim opustiti i zabaviti a ne se baviti njezinim sranjima. Više zabave je bilo u 2010. nego u sada ovoj novoj. Nisam govorio o lopti u for već o tome kako obrambeni stižu sve živo i neživo od lopti, ono, obrana twentea brža od messia i ville u usporednom trčanju, yea right
Igra je možda fana super-uber-kewl, no eto, meni je razočaranje. a tebi želim sreću u turnirima, nadam se da će ti se sati i sati pred PES-om isplatiti jednog dana NHF. nisam znao da se ne smije imati svoje mišljenje...

BTW, u cijeloj ovoj priči, jel neko skužio Dinamov grb ima onu hajdukovu foru sa onim krugom i godinama 1911-2011 sa dvije zvijezdice. neko je grdno usro to

Zadnje izmijenjeno od: Brko. 02.10.2010. u 22:03.
Brko je offline   Reply With Quote