View Single Post
Staro 02.10.2010., 13:41   #739
Protis
Premium

Protis's Avatar

Datum registracije: May 2008
Citiraj:
Autor MDT Pregled postova
Imam pitanje... danas mi je nakon mjesec dana korištenja crklo napajanje (LPK12-23 420W) koje je došlo skupa s Linkworld kućištem koje sam naručio iz Protisa. Kako vidim da se oni ne bave reklamacijama, zna li itko u koji bi ovlašteni servis u Hrvatskoj mogao poslati to kućište/napajanje na utvrđivanje kvara i odgovarajuću zamjenu?
mozete poslati i nama a mi cemo proslijediti u servis

Citiraj:
Autor alengrosevic Pregled postova
ovo im stvarno nije u redu. razumijem da si vratio za tjedan-dva, ali ako je odmah bio neispravan, to bi trebali mijenjati odmah. No opet, oni su samo webshop, pa da ti i zele zamjeniti, trebas pricekati drugi dan dok njima narudzba bude isporucena tj disk im dodje od dobavljaca...
kao sta sam vec nekoliko puta napisao mi nismo ovlasteni servis i to da li je nesto ispravno ili neispravno utvrduju u servisu. tako netko moze doci i odnesti artikl da je neispravan i mi mu zamjenimo sa novim i onda odnesemo u servis i oni kazu da nije u jamstvu zbog nestrucnog rukovanja ili nesto i ne zamjene nam artikl i onda smo u gubitku. Nama je ista procedura da vratite artikl za dva sata ili dva tjedna, sve reklamacije saljemo u servis i onda oni to rjesavaju. Imali smo slucajeva da su ljudi vratili odmah da je kao neispravno pa je na kraju ustanovljeno da su kupili artikl u drugoj trgovini i zamijenili i pokusali nas prevariti, neki potrgaju prilikom ugradnje pa vrate nama da je neispravno. Sta se tice reklamacija nema iznimki, sve sta donesete nama mi proslijedimo u servis i nakon sto oni to rjese mi proslijedimo vama.
Protis je offline   Reply With Quote