Napisao sam cijeli tekst kao reply, ali reko...jesam i ja budala
Ugl., Pes nije simulacija, već igra kao svaka druga kojoj je namjena opuštanje moždanih vijuga nakon reketarenja na poslu i sl.
2.stvar, od ISS1 do Pes9 ja imam gotovo jednaki gušt u igranju. Gotovo da nema razlike kada igram ultra legendarni ISS2 i Pes9(osim grafike ofc.). Meni je to sve ista špreha, ista zabava ista igra i gubiranje. Neke stvari zapnu, ali da cu proglasit igru podbačajem neznam, mozda jesam 2008icu ili 2010icu, ali opet meni to sve isti hek.
Nijedna obrana meni nije davala problema zadnjih 10 godina, ali to si kasnije pripisujemuzasnom refleksu i nadnaravnim pokemon moćima kojima igram. Znači, svi vi kojima je prelagano, samo si zamislite da ste direktori svemira u PES-u i nastavite igrat ako vam je volja. Ako ne, igrajte FIFU gdje je sve "teško" i gdje je sve savršeno.
Ja se bojim iskreno na turnir nekakav otići jer cu završiti na vijestima koliko sam dobar
Pes je zakon i kako kaže jopis, treba ju znat igrat i to je sve.
@Burko - 6ica mi je ostala u dobrom sjećanju definitivno, ali evo 9ku igram dosta vec, neda mi se vraćan natrag opet hehe