Tema: Iskon.Trio
View Single Post
Staro 02.10.2010., 02:04   #327
Yoman
Premium
Moj komp

Yoman's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
bilo bi to jako lijepo da samo ukopcas drugi STB i imas na dve telke iskon tv.
Kak bi se reklo "Nema đabe i u stare babe".

Razlog radi kojeg sam presao na iskon je bio taj sto sam mislio da nisu lopovi kao t-com, ali sam se razocarao. Za svaku glupost ti uzmu neku sitnu lovu i nakraju naguras pretplatu istu kao i na t-comu.
Npr. ako imas osnovni model Iskon.TV-a izbor u videoteci je katastrofalan. Znaci da bi mogao posudivat dobre filmove (njih takoder placas) prvo moras platit bolji paket TV-a koji te kosta 50 kn mjesecno i tek onda ti daju pravo da potrosis jos koju kunu na posten film.

Samo fali da uvedu opciju promjene boje izbornika, pa ako kojim slucajem zelis crvenu temu da ti i to naplate.
Barem da te sve stvari koje nude rade kak spada onda bi jos razumio.
Citiraj:
Autor Miso66 Pregled postova
To ti je jos uvijek u testnoj fazi tako da je poprilicno ograniceno, nekome radi nekome ne, navodno se radi na tome.
U testnoj fazi je od kad postoji Iskon TV, takoder kao i prikaz broja pozivatelja koji se nekad pojavi nekad ne ovisi kako mu dode i jos mnogo stvari za koje nam uzimaju novce a rade napola. A najtuznija stvar je to što nerade nikakva poboljšanja nego nam ocito misle idalje podvaljivat muda pod bubrege.
Malo sam skrenuo s teme, ali eto nisam se mogao suzdrzati.

Zadnje izmijenjeno od: Yoman. 02.10.2010. u 02:10.
Yoman je offline