View Single Post
Staro 02.10.2010., 00:21   #152
danc00
Why so serious
Moj komp

danc00's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
I ja sam odigral par utakmica koje nikako nisu dovoljne da se veli u cjelini kakav je PES.
Očito su shvatili kaj su fulali na 10tki i tu su si dali truda, jer ovo već lići donekle na nogomet.

Ovo kaj pričate za igrače, da su obrambeni isto brzi ko i napadači...neznam kaj da velim. Nije istina, jer ako se da lopta u for ili se izbaci igrač sa fintom on ostaje iza i samo vaša nespretnost u upravljanju može rezultirati da vas stigne...

Dodavanja su riješi odlično, finte jako dobro, a taktički dio savršeno. Može se narihtati sve i kak ti srce želi.

A sve više vidim da PES ne valja onome ko je naučen dati loptu u for ili nabiti napadaču i da utrči u gol...toga tu više nema ili je jako rijetko.

Ko nezna i bolje da izbriše PES, neg da tu kuka ka nemre gol zabit ili da su njegovi igrači sporiji od suprotne strane mislim svakavih izlika ima kad si loš u nečemu.

U ovom PES-u dosta ovisi o spretnosti sa individualnim dijelom i fintama, kak sam i rekel a to nije lako. Al tražim i zasad nisam našel nekaj po čemu bi bil LOŠ, no odigral sam samo 15-20 tekmi
danc00 je offline   Reply With Quote