Citiraj:
Autor 9800pro
Je nažalost to je istina. Kod mene isto, Denon 1910-Monitor audio BR2+BRLCR+Wharfedale dipol surroundovi+Focal sub i razlike nema, barem ja ne čujem a čujem hebene piskavce po dućanima protiv ptica. Sve ti je placebo efekt, staviš film sa time, lampice se popale na receiveru sve nešto "HD" i odmah si misliš kak se to predobro čuje. Tak sam i ja zabrijao, pustim Transformerse 2 DTS-HD i odmah isti film sa 640 kbps AC3 i nula, nema razlike. Ovi kaj po stranim forumima seru da se razlika čuje muljaju. Vjerujem da se razlika čuje u recimo nekim studijskim uvjetima sa adekvatnom opremom ili netko ko fakat dobro čuje ali za nas "jeftinije" opremljene ljude 1500 kbps DTS je mila majka
Rađe bi uzeo neku 10g staru Yamahu od 20 kila umjesto ovih novih receivera
pardon 28 kila  DSP-AX1

|
bas ovu Yamahu samo crnu sam koristio 2g., ali sam je prodao radi neadekvatnih uslova za koristenje (i naletila ovca sa puno para

).
Zvijer mi je popalila sve zvucnika sto sam imao u ta doba, ali posto sam se bavio premotavanjem istih doslo mi je kao vjezba, nakon toga vise nikada nisam priustio sebi nista slicno, a vjerovatno necu vise nikada.