Tema: Hi-Fi
View Single Post
Staro 01.10.2010., 17:28   #4239
Imagine
undercover
Moj komp

Imagine's Avatar

Datum registracije: Oct 2006
Citiraj:
Autor messiah Pregled postova
Zgodni su zvučnjaci, ali ti su još duplo skuplji od ovih Monitor Audia. Nema šanse da pljunem tolike pare za zvučnike
Ja baš bi kad bi prodao svoje kefove skupa s centrom. :-/
A za cijenu rabljenih ..nebi me se puno trebalo nagovarat

Citiraj:
Btw. zašto je to grijeh spojiti na Denona?
a ono ...fini zvučnik traži finiju elektroniku od jednog resivera da bi pokaza za što je sposoban.

Citiraj:
Napomenuo sam da volim gledat filmove koliko i slušat muziku, a ne mislim gledat filmove na 2 kanala
Znači ti si jedan od takvih?
E ja bi se na tvom mjestu stišao jer u ovoj temi prevladava drugačiji stav :P

Citiraj:
Autor theobromine Pregled postova
I mislio sam si slično, hvala. Našao sam na avs i hi-fi forumu da je ekipa uspjela spojit na pre outove Yamahe rx-v1600 i 661 pojačalo snage i dobila bolji zvuk. Malo ću sve skupa proučit i vidjet koliko se to isplati. Možda posudim negdje pojačalo i probam spojiti na pre outeve da vidim efekt na stero i HT zvuk.

pozz
Pa gledaj , s boljim izlaznim češ sigurno dobit bolji zvuk no ne toliko dobar kao što bih ga imao da ne provlačiš signal kroz preamp sekciju tog resivera.
Što se filmova tiče , vidim da imaš različit centar od frontova i ako ti to ne smeta nema razloga da te unaprijed opterečuje različita amplifikacija prednjag panela.
Inače , kako je centar doslovno najvažniji zvučnik za filmove , različiti centar je po mom mišljenju puno manji problem od lošijeg centra. Ok, nekakva višekanalna muzika doslovno traži centar iste serije kao i prednji (te čak isti drajver) ali kad je riječ o filmovima moje mišljenje je da bih se moglo živjet s centrom 2-3 klase poviše bez večih problema