Citiraj:
Autor messiah
Zgodni su zvučnjaci, ali ti su još duplo skuplji od ovih Monitor Audia. Nema šanse da pljunem tolike pare za zvučnike 
|
Ja baš bi kad bi prodao svoje kefove skupa s centrom. :-/
A za cijenu rabljenih ..nebi me se puno trebalo nagovarat
Citiraj:
Autor messiah
Btw. zašto je to grijeh spojiti na Denona?
|
a ono ...fini zvučnik traži finiju elektroniku od jednog resivera da bi pokaza za što je sposoban.
Citiraj:
Autor messiah
Napomenuo sam da volim gledat filmove koliko i slušat muziku, a ne mislim gledat filmove na 2 kanala 
|
Znači ti si jedan od takvih?

E ja bi se na tvom mjestu stišao jer u ovoj temi prevladava drugačiji stav :P
Citiraj:
Autor theobromine
I mislio sam si slično, hvala. Našao sam na avs i hi-fi forumu da je ekipa uspjela spojit na pre outove Yamahe rx-v1600 i 661 pojačalo snage i dobila bolji zvuk. Malo ću sve skupa proučit i vidjet koliko se to isplati. Možda posudim negdje pojačalo i probam spojiti na pre outeve da vidim efekt na stero i HT zvuk.
pozz
|
Pa gledaj , s boljim izlaznim češ sigurno dobit bolji zvuk no ne toliko dobar kao što bih ga imao da ne provlačiš signal kroz preamp sekciju tog resivera.
Što se filmova tiče , vidim da imaš različit centar od frontova i ako ti to ne smeta nema razloga da te unaprijed opterečuje različita amplifikacija prednjag panela.
Inače , kako je centar doslovno najvažniji zvučnik za filmove , različiti centar je po mom mišljenju puno manji problem od lošijeg centra. Ok, nekakva višekanalna muzika doslovno traži centar iste serije kao i prednji (te čak isti drajver) ali kad je riječ o filmovima moje mišljenje je da bih se moglo živjet s centrom 2-3 klase poviše bez večih problema