Tema: Hi-Fi
View Single Post
Staro 01.10.2010., 17:09   #4237
Solberg
Premium
Moj komp

Solberg's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Evo opet ja slijecem ko padobranac.... Poslusao sam Wharfedale Evo 2 30, lijepi zvucnici ali nazalost pretamni za moj ukus, jednostavno prezatvoren zvuk i ko da je visi spektar zatvoren u podrumu, unpluged glazba zvuci zbilja lijepo, i opcenito neka malo instrumentalnija muzika im lijepo sjeda, npr Jazz ali nazalost rock na tim zvucnicima zbilja nije zvucao onako kako bih htio... npr, Whitesnake je zvucao ko da je pusten sa lose kazete... dok je taj isti CD zbilja lijepo zvucao na Daliju, ali naglasavam ukusi su razliciti... naime zvucnici su bili spojeni na neko audiofilsko pojacalo bez ton kontrola, tako da ne znam da li bi se probudili kad bi ima malo podigao visoke, ovako mi je to zvucalo ko da visi spektar zvuka svira u susjednoj prostoriji... no idemo dalje, budem jos probao sa nekim drugim pojacalom, pa cemo vec vidjeti, a zanima me sto mislite o Focalovim 716V zvucnicima, odnosno da li i oni kao i B&W svuce metalno u visokima, mislim, ici cu ih poslusati sutra, samo me zanima ako ih netko ima ili ih je nedugo slusao, pa ako je voljan podijeliti iskustva. Hvala
Solberg je offline   Reply With Quote