Citiraj:
Autor tomekk82
Evo ja kupio Infinity 8000. Nakon pol dana koristenja mogu reci da je uredjaj ok. Ja sam spojio obicnu sobnu antenu i slika je ok, signal 85%. Kak god okrenem antenu slika ok na sva 4 programa. Inace s tom antenom (gorenje, pasivna, starija antena vulgaris) na analognoj tv isto bila ok slika al uz malo podesavanja (ocu rec da je ta antena bolja od oni aktivnih sobnih). Zasad nisam uocio nikakve smetnje mada nisam puno gledo tv...
Isprobao sam snimanje - radi ok i taj format se moze bez beda gledat na kompu. Moze se i gledat drugi program dok snima. Snimanje isprobao na fat32 usb stick. Mislim da ispadne oko 2gb za sat vremena...
Dalje, isprobao divx,mkv. E sad pitanje onima koji imaju taj uredjaj: jel vam radi divx3.1? Meni ne. Mislim da je neko prije napisao da mu isto ne radi. Mkv mi isto neki ne rade. 720 svi rade, a 1080 mi je samo jedan radio (od 3-4 isprobanih). Za DTS znam da ne radi. Jel se to da kaj rijesti sa nadogradnjom softvera? Btw di ima softver za skinut i koji je zadnji? Meni pise SW verzija 1.01 i SW datum 13.8.
I jos jedno pitanje: kak se gasi ttx? Ak stisnem tv tipku onda mi onak stavi ttx u 'background', a sa tipkom exit izadje iz ttx ali ponovo loada program kaj je malo iritantno...
Prijem mpeg4 programa nisam isprobao jer sam 20km od ZG-a...
Sve u svemu ok uredjaj, bar zasad 
|
imaš čini mi se zadnji soft, dts za sada ne radi, možda tako i ostane....
meni svi mkv rade...a kaj se zvuka tiče jednostavno ga kodiram iz dts u nekaj drugo, recimo ac3
ttx je iritantan, meni se ponovo loada program, iako samo na nekim programima, na rtlu racimo ostaje slika i zvuk, nikaj ne loada ponovo....to mi je malo zbunjujuće...
kaj se tiče fat 32 i snimanja, kaj će se desit ak snimaš nekaj veće od 2 gb....rascjepkat će ti film, moja preporuka je da taj uređaj na koji snimaš preformatiraš u ntfs, ja ga imam tako složenog i sve radi ko beba
za tu paru, nema boljeg prijemnika