Pozdrav,
imam jedan mali problemčić.Naime, kako se bavim glazbom imam jedan software (Reason 3.0.5).Eh, sada, nakon svake nadogradnje hardware-a i slično, Reason traži da ubacim CD-e, kako bi se uvjerio da ih imam i kako je verzija software-a originalna.
Uglavnom, kada instalirate taj program, on vas traži da ubacite CD2, te nakon toga CD3, zatm on prekopira fajlove sa CD-a u instalacijski folder sofware-a.
Eh sad, mjenjao sam procesor i sada me on traži kada ga pokrenem da ubacim te CDe, iako sav sadržaj ta dva potrebna CDa se nalazi u folderu gdje je instaliran Reason.Kako sam ja posudio Reason prijatelju sa si instalira, on je na poslovnom putu i u nemogućnosti sam dobiti CDe natrag.
Sada bih htio pomoću PowerISO-a, ili nekog sličnog programa napraviti mountable image ovih fajlova iz foldera, tako da mogu pokrenuti Reason da on prepozna CDe, kao da su u 'ladici'.
Međutim, otvorim PowerISO, dodam datoteke, napravim preslike, ali kada ih pokušam mountati, kaže da ih ne može otvoriti, ili da ih nema.
Provjerim u folderu, nema niti jedne preslike, a kada folder pregledavam sa PowerISO-om, onda te preslike prikazuje.
However, kliknem na neku od preslika i piše 'Nepokretljiva preslika'.
Ideje, sugestije, savjeti?
Hvala unaprijed.
EDIT: Ako može moderator samo dodati u naslov riječ 'pokretljivu', bio bih zahvalan.