Eo malo se ponovio
Konacno privodim kraju media centar, nabavio Silverstone LC16M (kuciste koje sam dugo prizeljkivao), stavio u njega 2TB Samsung na 5400, mbo je gigabyte sa 3200HD Ati i sve to preko iMona...
Danas sam uzeo novi AV receiver...lomio se mjesecima sto kupiti...cekao novi Denon 2311 koji na kraju krajeva kada se napokon pojavio prije par dana u HR, ima prekrasnu cijenu od 7400kn i dobavljiv je SAMO po narudzbi i ceka se najmanje mjesec dana, definitivno vrlo los potez dobavljaca koji i nije bas zasluzio da zastupa Denon, no da ne idem previse u Off...uzeo sam Harman Kardon Avr360...moram sve pospajati i poslikati, pa se javim jos...
Vratio HK, posto nema karakteristike kao na sluzbenoj stranici....i uzeo Denon 1911

Denon je prilicno jeftiniji, ALI definitivno radi bolje od HK....zvuk je neusporedivo bolji, audissey je daleko bolji od faroudje...jedino sto denon nema fensi GUI...hladnjak je razvucen po cijeloj duzini uredjaja i kod normalonog rada je gotovo hladan, daljinac nije na razini kao kod modela iz 2006....tipke su dosta sitne i djeluju jeftino, no sigurno je bolji od prosle serije