Tema: F1 2010
View Single Post
Staro 01.10.2010., 14:29   #398
Ordem
Banned

Datum registracije: Sep 2010
Citiraj:
Autor glista Pregled postova
@ordem
otiđi (ako te stvarno interesira) na codemastersov forum i pročitaj njihova obrazloženja za sve probleme u igri (rade na patchu) i najava i stvari koje nisu i zašto nisu realizirali za ovu sezonu, a misle za sljedeću (štete i ostalo)

a onda seruckaj
bio sam vise puta na codemastersovom forumu i procitao sam taj thread sa obrazlozenjima:

1) zato sto je codemasters odlucio napraviti reply na toliko prigovora odjednom im se ne smije "seruckat"? cinjenica stoji da je igra i dalje prebugovita i da su ju oni odlucili takvu izbaciti na trziste

najavili su patch? ideessss..

boli me briga za njihove izgovore, ono sto me zanima jest finalni produkt na trzistu koji nije na razini

2) http://community.codemasters.com/for...-response.html - procitaj i sam odgovore igraca na codemastersova sluzena obrazlozenja pa ces vidjeti koliko je codemasters odlucio toga ignorirati

i svidja mi se ako netko danas prigovara kako igra ne valja, odjednom je mamin sin koji se zali oko sitnica
lol, jel puno traziti u 2010. da ako je igra najavljivana kao simulacija, da takva doista i bude, a ne da izbace poluproizvod sa pokidanim AIem?

ne bih se bunio da je rijec o nekom novom studiju, ali ovdje je rijec o codemastersu
kompaniji koja se bavi trkacim igrama duze od desetljeca
ovakvi propusti su nedopustivi
Ordem je offline   Reply With Quote