Evo ja kupio Infinity 8000. Nakon pol dana koristenja mogu reci da je uredjaj ok. Ja sam spojio obicnu sobnu antenu i slika je ok, signal 85%. Kak god okrenem antenu slika ok na sva 4 programa. Inace s tom antenom (gorenje, pasivna, starija antena vulgaris) na analognoj tv isto bila ok slika al uz malo podesavanja (ocu rec da je ta antena bolja od oni aktivnih sobnih). Zasad nisam uocio nikakve smetnje mada nisam puno gledo tv...
Isprobao sam snimanje - radi ok i taj format se moze bez beda gledat na kompu. Moze se i gledat drugi program dok snima. Snimanje isprobao na fat32 usb stick. Mislim da ispadne oko 2gb za sat vremena...
Dalje, isprobao divx,mkv. E sad pitanje onima koji imaju taj uredjaj: jel vam radi divx3.1? Meni ne. Mislim da je neko prije napisao da mu isto ne radi. Mkv mi isto neki ne rade. 720 svi rade, a 1080 mi je samo jedan radio (od 3-4 isprobanih). Za DTS znam da ne radi. Jel se to da kaj rijesti sa nadogradnjom softvera? Btw di ima softver za skinut i koji je zadnji? Meni pise SW verzija 1.01 i SW datum 13.8.
I jos jedno pitanje: kak se gasi ttx? Ak stisnem tv tipku onda mi onak stavi ttx u 'background', a sa tipkom exit izadje iz ttx ali ponovo loada program kaj je malo iritantno...
Prijem mpeg4 programa nisam isprobao jer sam 20km od ZG-a...
Sve u svemu ok uredjaj, bar zasad