View Single Post
Staro 01.10.2010., 13:47   #5
carcharodon
Registered User

Datum registracije: Oct 2010
Wirelles problem

Da ne otvaram novu temu,dakle slucaj je sljedeci,imam airlive WN-200PCI
dakle moj problem je ping, brzine down i up su ok,naime kada u win pingam neki game server sve je ok i stabilno dok se ne spojim na server kad se spojim na server ping je 150,nekidan sam rusio win i stavio win 7.
Na xp sam imao isti prob s pingom ali je tada sigurno bilo sa Opticarnetom jer im je mreza u banani zadnje vrijeme.Tada kada sam pingo na xp-u ako je ping zezo on mi je pokazivao nije bio stabilan dok na 7 je stabilan dok ne krenem igrat ili bilo sta radiditi sto koristi net.
Ruter na koji sam spojen je DSL-2640R signal je uglavnom excelent ruter je udaljen 15 metara od mene i jos dva racunala su spojena na njega,ali nije problem sigurno u njima jer sam mjerio kad su bili spojeni i kad nisu.

Ako itko zna pomoci bio bi zahvalan,ako je prob do win ili nekih drajvera,ili je i dalje do Opticarneta.

Nasao sam rijesenje problema,problem je u drajverima od zvucne pa ako se zvucna disebla nema problema,ako ej upaljena problem je tu.

Ali evo rijesenja pa ako tko naide na isti problem koji sam imao eto mu rijsenje.

Zadnje izmijenjeno od: carcharodon. 03.10.2010. u 14:29.
carcharodon je offline   Reply With Quote