Tema: F1 2010
View Single Post
Staro 01.10.2010., 11:30   #390
Ordem
Banned

Datum registracije: Sep 2010
Citiraj:
Autor zgmmax Pregled postova
Istina. Takvi su prvi sa komentarima da igra ne valja, a nisu probali igrat na najteze
pa ako moras probat neku igru na najtezem da bi bila dobra onda to dosta govori o igri..

Citiraj:
Autor zgmmax Pregled postova
Ja sam isto bio na pauzi nekih tjedan dana dok nisam nabavio DFP, jucer ga dobio i mogu rec da je super igrat na volan.
a ja igram na dual analog gamepad (logitech chillstream) i mogu rec da je katastrofa
nigdje ne mogu naci kako podesiti sensitivity gljiva tako da mi bolid ne skrece mehanicki - tj bolid ne skrece glatko nego cim malo skrenem volan bolida se vrati u prvotni polozaj brzinom svjetlosti

ne znam koji je k codemastersu, zato sto je u dirt2 to sve bilo normalno.

AI je pokvaren, tj beskoristan posto u igri nema uopce split tajmova (rofl, najveci "draw" F1 i oni to ne implementiraju, nego samo sector times koji ne govore puno + niti mozes gledati replay svih AI bolida na stazi - vjerojatno zato sto se njihova vremena random generiraju, tj komp na kraju odluci tko ce imati koje vrijeme)

ajd zato postoji multiplayer

imali su milijun godina za razvoj te igre - nisu se cak niti morali patiti sa razvojem novog enginea, imali su 2 ex F1 vozaca kao potporu na radu igre, imali su sva telemetrijska mjerenja sluzbenih F1 timova i njihova aerodinamicka mjerenja i da ne spominjem iskustvo u radu na svim prijasnjim trkacim igrama

pustiti igru sa ovoliko bugova i propusta je stvarno fascinantno
igra je nedovrsena

igram na legendary i bez ikakvih pomoci
bolid mozes izvrtiti jedino ako das full gas pri kretanju ili ako skrenes sa 2 kotaca na travu/pijesak
ostecenja su smjesna

Grid i Dirt2 su jedine codemastersove trkace igre koje su valjale unazad 5g
no obje su teske arkade i daleko od najavljivanih simulacija
Ordem je offline   Reply With Quote