Citiraj:
Autor phyx
ugl trebas platiti da ti je dostupan sav sadrzaj jel tako? je. starim igracima ostaje sto su imali ali novi moraju poplacati par stvari da dodju na isto. nisam kakio po LotRO jer sam i sam veliki fan serijala. mmoa ne bas al niposto nisam kakio
|
Ma dobro, al jesi li ti igral LotRO? Sad ovaj F2P?
Citiraj:
Autor Nybelung
Ako nađeš vremena, molim te da nam objasniš što točno nedostaje u F2P LOTRO i koliko utječe na gameplay? Mislim, mora postojat nešto značajno što dijeli platiše od ostalih, inače bi svi igrali džaba.
Mislio sam zaigrat to čudo, ali već sam imao loša iskustva (igrao sam dosta F2P igara, ali svaka je imala neki premium accaunt, item shop ili neku sličnu gadost koja je platišama davala osjetnu prednost u igri) pa mi žao trošit vrijeme.
Uvijek te F2P igre za mene postanu Free to Pay. 
|
Je, LotRO je ograničen: nema svih questova, ali sve tri starting zone imaju sve questove, cijeli Volume 1 je to sa 15 Book-ova sa svaki u prosjeku8-10 chaptera odlične priče; nisu otvoreni svi slotovi (2 od 5 ak se ne varam) za Trait-ove (koje levelaš raznim Deed-ovima); max level je 50 jer nemaš Moria-u (diže na 60) i Mirkwood (diže na 65); nemaš konja ak ga ne kupiš u Store-u... Hmmm, al niko ne govori da igranjem i završavanjem određenih deed-ova dobivaš TP (Turbine Point) koje moreš trošit za kupnju u Store-u. A da ne govorim o DX11 grafici, ispeglanosti animacije (fluidnija bez naglih pokreta kao u dalekoistočnim verzijama MMO-a), borbe, atmosfere...
Pišem preveč... Googlajte i siguran sam da morete najti cake kak sve (il barem važniju većinu) dobit zabadava...