View Single Post
Staro 30.09.2010., 17:40   #2439
Aquila
Premium
Moj komp

Aquila's Avatar

Datum registracije: Dec 2008
Citiraj:
Autor bakterijan Pregled postova
ovako ja sam pred mjesec dana dao zahtjev za ukljucenjem broja + adsl ,i nakon 30 dana oni mi posalju pismeno kao nema tehničkih mogućnosti/slobodnih priključaka... , i sta sad ja da radim ,da raskinem ugovor kod optime i uzmem od t-coma net ... ili ce to optima uspjet to rijesiti nekako i kolko bi to moglo trajati ..ako tko ima slicnih iskustava molio bi savjet .Hvala !
Pretpostavljam da se radi o novoj parici.
Ako je tako onda T-Com neda paricu, e sada imaš fintu da zatražiš od T-Coma priključak te kada te aktiviraju u roku, mislim 7 dana , vratiš opremu i zatražiš raskid naravno tu se radi o raskidu bez penala. Te poslje toga zatražiš ugovor od Optime ali ono da sve bude u nekom kratkom vremenskom roku da nebi opet bilo "nemate tehničke mogućnosti"

Osobno nisam to koristio, samo neki ljudi sa kojima radim su obavili i savjetovali taj način.

Što se tiće optimecarnet mislim da sam već naveo ranije da za cijenu koju plačam isporučuju i više nego dovoljno.
Možda da se digne još malo brzina iako dobivam više nego što plačam.

I Carnet i Optima imaju problema ponekad što zna i meni prouročit probleme, ista situacija je bila kod T-Coma pa čitajuči malo komentare dobivam dojam da su ljudi malo postali pre ovisni o Internetu, te da nemogu bit 2-3 dana sa vremena na vrijeme bez interneta je malo... pogotovo za mizarnih 120 kn.

Nadam se da nisam nikog uvrijedio zadnjom rečenicom.
Aquila je offline   Reply With Quote