View Single Post
Staro 30.09.2010., 10:32   #409
brab
Premium

Datum registracije: Sep 2008
Citiraj:
Autor Blue_Fatal1ty Pregled postova
Evo ja bas primjetio prije par dana da moj susjed ima FTTH. On jedan jedini u zgradi. Zgrada je stara 60 godina tak da fakat neznam kome bi se isplatilo furat optiku u tu zgradu. Znam da je dostupan Bnet. Jel bi oni imali optiku do stana ili samo koaksijalac? Zgrada se nalazi u vrbiku.
Malo je OT, al da ti odgovorim na pitanje.

Meni su starci i firma na Vrbiku (Poljicka i Ruzickina), i uveo sam i u jednom i u drugom stanu jos kad je bio Vodatel FTTH, sadasnji Metronet.
Al ni jedna ni druga zgrada nisu 60 godina stare!

Vec to imamo dve godine, i vrhunski radi...jedino im je sranje izbor filmova u digitalnoj videoteci, sve ostalo je super.
U dve godine mozda je bilo problema dva dana sve skupa.

U Poljickoj su isli kanalicama (5m), dok u Ruzickinoj su koristili postojece kanalice u zidovima (cca 15m, dao sam im 250kn za tih extra 10m kabela, ispod stola naravno), tak da je instalacija vrhunska bila, posto u stanu nema ni jedne kanalice.

I imaju naravno full simetriju (kak bi i trebalo bit); upload mi je uvijek brzi od downloada .

p.s.
Prije smo imali T-Com ADSL, i od kada smo presli na Vodatel racuni su nam se prepolovili...ono 1200kn mjesecno za dva stana sa TriplePlayom, i medjunarodnim pozivima (za firmu). Djabe svakako.
brab je offline   Reply With Quote