Nabavio ga uber povoljno, pa evo nekih dojmova:
- bezicno nisam uopce primjetio neki lag. imao usporedno spojen i g500 i g700 i ne primjetim nikakvih razlika (npr. lag i to). ili sam ja prestar ili laga stvano nema

- igranje na zici je koma. zica je jednostavno prekruta (u usporedbi sa zicama na normalnim zicanim misevima) i bas smeta.
- dodatne tipke -> not impressed. za tu klasu misa bi ocekivao tipke koje daju puno bolji osjecaj da su stvarno stisnute. posebno mi na jetra ide svojom "neosjetljivoscu" donja desna od 4 bocne tipke (G4). a i ove 2 koje su blize zahtjevaju poprilicno grcenje palca da bi se dohvatile
- materijal -> tak, tak. manje vise isti materijal kao na g500 koji je svjetlosnim godinama iza materijala koristenog na g9
- oblik -> OK je mada bi ja volio da je barem 15% veci, ali necu bas to uzimati za neku zamjerku
U samom radu mis je odlican i tu nema problema osim dodatnih tipki koje mene malo iritiraju jer bi ipak volio da daju malo bolji odaziv da su stvarno stisnute.
Software klasicni setpoint koji je meni stvarno dobar i mogu misa customizirat koliko god zelim.
IMHO, sve u svemu poprilicno dobar mis, ali nije vrijedan novaca za koje se u maloprodaji prodaje ponajprije jer bi za tu cijenovnu klasu ocekivao malo bolje rijesene dodatne tipke i bolje materijale plastike od koje je izradjen (npr. da je cak i gumiran). S obzirom da sam ga nabavio povoljno necu cjepidlaciti previse i te love koju sam dao je ipak vrijedan. Ako nista onda zbog iskustva igranja bezicno koje je identicno zicanom misu (zica na misevima mi poprilicno ide na jetra).