View Single Post
Staro 29.09.2010., 19:53   #101
Tumor
prof.dr. gospodar svemira
Moj komp

Tumor's Avatar

Datum registracije: Nov 2003
Nabavio ga uber povoljno, pa evo nekih dojmova:

- bezicno nisam uopce primjetio neki lag. imao usporedno spojen i g500 i g700 i ne primjetim nikakvih razlika (npr. lag i to). ili sam ja prestar ili laga stvano nema
- igranje na zici je koma. zica je jednostavno prekruta (u usporedbi sa zicama na normalnim zicanim misevima) i bas smeta.
- dodatne tipke -> not impressed. za tu klasu misa bi ocekivao tipke koje daju puno bolji osjecaj da su stvarno stisnute. posebno mi na jetra ide svojom "neosjetljivoscu" donja desna od 4 bocne tipke (G4). a i ove 2 koje su blize zahtjevaju poprilicno grcenje palca da bi se dohvatile
- materijal -> tak, tak. manje vise isti materijal kao na g500 koji je svjetlosnim godinama iza materijala koristenog na g9
- oblik -> OK je mada bi ja volio da je barem 15% veci, ali necu bas to uzimati za neku zamjerku

U samom radu mis je odlican i tu nema problema osim dodatnih tipki koje mene malo iritiraju jer bi ipak volio da daju malo bolji odaziv da su stvarno stisnute.
Software klasicni setpoint koji je meni stvarno dobar i mogu misa customizirat koliko god zelim.

IMHO, sve u svemu poprilicno dobar mis, ali nije vrijedan novaca za koje se u maloprodaji prodaje ponajprije jer bi za tu cijenovnu klasu ocekivao malo bolje rijesene dodatne tipke i bolje materijale plastike od koje je izradjen (npr. da je cak i gumiran). S obzirom da sam ga nabavio povoljno necu cjepidlaciti previse i te love koju sam dao je ipak vrijedan. Ako nista onda zbog iskustva igranja bezicno koje je identicno zicanom misu (zica na misevima mi poprilicno ide na jetra).
Tumor je offline   Reply With Quote