Citiraj:
Autor TheBEaST
Evo, to bi bilo to...ovak je meni podešeno, lako si promijeniš ako ti ne odgovara nešto. Mislim da nisu jedno 5-6 bitnih tipki stavili po defaultu, poput zahtjeva za ulaskom u boks, quick meni, pit limiter i sl.
A da bi ti općenito radile recimo tipke za boks i limiter mislim da ti kod onih postavki za utrku trebaju biti postavljene na manual, ako se ne varam.
Napravi si još backup originalnog fajla prije za svaki slučaj. Javiš dal je ok...
BTW...ja ulazim u igru preko onog Logitech gaming softvera, odnosno logitech profilera.
|
Fala...da ne ispadne da se nisan javija, javljam se ionako nisan proba... Tek sam instalira igru, a slab san s vremenom zadnjih dana...
A volan neću nit stavljat dok ne uhvatim 2,3 ure vremena, jer mi je tlaka to montirat da bi odvezao dva kruga... tako da malo čačkam po opcijama
Nego...Grrrrr
Pokrenem igru i kako sam trebao nešto nazad, opalim ALT+TAB i sad šta god radio igra mi je prozor, mogu ga maksimizirat i minimizirat, ali se ne mogu vratit na Full Screen šemu. Je li ko imao sličan tehnički problem?
EDIT: Naša

Neću brisat možda još koga iživcira...uglavnon, ALT-ENTER je rješenje