Citiraj:
Autor trancer
Igram s Logitech Chillstream-om (kopija X360 gamepada) i mogu preko tipke LT i desne gljive izvoditi maltene milion finti. Inače što se tiče driblinga tu je FIFA ove godine Bog i batina.
|
aha.. znači treba mi pad sa pečurkom. dobro sad znam na što iduće bacam pare
dojmovi...
meni stvarno nije cilj se prepucavat oko toga koja je bolja. inače sam svih ovih godina igro pes i od one famozne 6-ice mi ništa nije bilo dobro do 2010. ovaj demo pes mi se čini bolji od 2010.
fifu nisam igro od valjda wc 1998 jer je sve to bilo preveliko sranje i šabloniranje. ali ova nova fifa mi je stvarno preedobra i mislim da je AI puno bolji nego na pesu. npr. ovde mi se baš ne događa da popizdim jer mi igrač nije tamo di ja mislim da bi trebo bit, pogotovo šta se obrane tiče. a isto tako i oni protivnički su uvik nekako na pravom mistu da se ne mogu prošetat obranom. isto tako mi se čini da kad npr. messi ima 3 metra prednosti da ga obrambeni ne može stić u pol metra ko na pesu. al isto tako ni taj messi nije toliko prisran da možeš prošetat kroz obranu s njime. dakle sve realno. doduše nisam još igro protiv nekog frenda a to je tek ono pravo na čemu se mogu donit neki pametniji zaključci.