Citiraj:
Autor Johnny1177
Pes ili Fifa, uvijek će biti pobornika jedne ili druge, ali moram priznati da je pes po meni puno bolja igra u smislu da definitivno je bliža simulaciji i igrivosti za razliku od fife, ovo je subjektivno s moje strane, uvijek će bit zajedljivca, koji glupan njemu je pes bolji od fife. U konačnici o ukusima se ne raspravlja. Ja mislim kome je dosadno nek igra fifu i ne zamara se gameplayom a tko želi igrat nogomet neka igra pes!

|
Zajedljivost na stranu ali budi realan pes nikako ne može bit simulacija, pes je više šablona, a uz to je i prelagan, barem meni, komp je predvidiv lako je pretrčat obranu, postoji shema za dat gol i to je to (utrčiš u šesnaesterac dođeš na nekih 7 metara vratiš na 11-12 pucaš i uvijek je gol) ove godine će bit drugačije ja se nadam, jer je demo dosta impresivan, a i još ono mapiranje finti to su se pametno sjetili ali mogu se mapirat samo 4 što je usporedbi sa fifom gdje ima preko 100 njih minus, jest da ove u fifi moraš znat napamet, ali ne možeš bit dobar igrač ako komp misli umijesto tebe
Ja sam prije uvijek prezira fifu, zato jer je stvarno bila loša u odnosu na pes, i što se toga tiče pes mi je uvijek bio favorit ali ove godine stvarno fifa zaslužuje pohvale... ako ove godine na pes-u ne isprave ono vođenje lopte samo jačom nogom ne moraju ga ni izdavat