Citiraj:
Autor 2 die 4
Šta si(Ste, ako je riječ o nekom starijem gospodinu)se zakačo/ili za mene, pa ja nisam nikoga ovdje optužio, izvrijeđao ili napao u bilo kojem smislu!
|
Jesi. Konkretno, Carinsku upravu RH i Rhea d.o.o. i to poprilično i neugodno i što je najgore potpuno nepotrebno, netočno i bez razloga.
Citiraj:
Autor 2 die 4
Jednostavno sam napisao svoje iskustvo i svoju frustraciju prema dotičnom slučaju!
|
Tvoja frustracija i je jedini problem tu. Da si se raspitao malo bolje, proučio zakone, forume, Usenet, brdo web stranica, nazvao Fedex (Rheu, kako se već zove) prije i bilo što drugo učinio prije narudžbe bio bi spreman na narudžbu i cjelokupni postupak pri uvozu robe.
Citiraj:
Autor 2 die 4
Znam ja jako dobro da su oni sve obavili po PS-u ali isto tako nisam znao koji će to PS biti(čitaj kolko stavki će izmisliti da me dodatno oderu, a isto tako sam napisao da sam bio sasvim zadovoljan cifrom nego sam tek kasnije poludio zbog dodatnog uvjeravanja da sam platio toliko koliko jesam)
Nadalje, htio sam dobiti ovdje informacije, a ne biti napadnut jer sam iznio svoje mišljenje! 
|
Nitko te nije napao, baš i ne vidim neki napad na tebe. Osim ako objašnjavanje da si u krivu ne smatraš napadom.
Citiraj:
Autor 2 die 4
Mlad jesam ili se barem takvim osjećam(28), nepismen(možda po nečijem stadardu), ali imam ponešto(kažem ponešto) iskustva iz sebe ali jedno sam siguran, nevolim kad se dogodi nepravda!
|
Koliko vidim po svemu navedenom, tu nepravde nije bilo.
Citiraj:
Autor 2 die 4
Odnosno sve mogu sažvakat, donekle, ali nepravdu nikako ne, a nažalost imam jako malo mogučnosti da išta suvislo(a da ne uključuje nasilje) napravim u vezi toga i onda sam sav u banani!
|
Ništa ni ne možeš napraviti jer je u pitanju najobičniji zakonski postupak.
Citiraj:
Autor 2 die 4
Dakle nemojte mene ili ikoga ovdje napadati ili vrijeđati ili bilo što reće, jer ovdje se svi skupljamo iz razloga da ponešto naučimo, a to ćemo uspijeti samo iz svojih ili tuđih iskustava!
|
Samo na ovom forumu je bilo preko nekoliko threadova tog tipa, s detaljima što i kako pri narudžbi, uvozu itd.
Citiraj:
Autor 2 die 4
I molio bih ako nemate nekog konkretnog (dobrog savjeta) da radije ne komentirate!
|
A kakav bi to savjet htio?
Citiraj:
Autor 2 die 4
Svađa nikamo ne vodi a još manje imamo koristi od nje!
|
Točno.
Citiraj:
Autor 2 die 4
Hvala svima na interesu za ovu temu i očito je da ima nečega u svemu ovome što je do sada napisano na temu FedEx i Rhea d.o.o.
|
Pa, kod tebe ne vidim ništa problematično, dapače.