@goc_mails
Znam ja sada da mi je najbolja opcija obična pošta ili čak ekspresna(državna)pošta!
@Old Iggy
Šta si(Ste, ako je riječ o nekom starijem gospodinu)se zakačo/ili za mene, pa ja nisam nikoga ovdje optužio, izvrijeđao ili napao u bilo kojem smislu!
Jednostavno sam napisao svoje iskustvo i svoju frustraciju prema dotičnom slučaju!
Znam ja jako dobro da su oni sve obavili po PS-u ali isto tako nisam znao koji će to PS biti(čitaj kolko stavki će izmisliti da me dodatno oderu, a isto tako sam napisao da sam bio sasvim zadovoljan cifrom nego sam tek kasnije poludio zbog dodatnog uvjeravanja da sam platio toliko koliko jesam)
Nadalje, htio sam dobiti ovdje informacije, a ne biti napadnut jer sam iznio svoje mišljenje!
Mlad jesam ili se barem takvim osjećam(28), nepismen(možda po nečijem stadardu), ali imam ponešto(kažem ponešto) iskustva iz sebe ali jedno sam siguran, nevolim kad se dogodi nepravda!
Odnosno sve mogu sažvakat, donekle, ali nepravdu nikako ne, a nažalost imam jako malo mogučnosti da išta suvislo(a da ne uključuje nasilje) napravim u vezi toga i onda sam sav u banani!
Dakle nemojte mene ili ikoga ovdje napadati ili vrijeđati ili bilo što reće, jer ovdje se svi skupljamo iz razloga da ponešto naučimo, a to ćemo uspijeti samo iz svojih ili tuđih iskustava!
I molio bih ako nemate nekog konkretnog (dobrog savjeta) da radije ne komentirate!
Svađa nikamo ne vodi a još manje imamo koristi od nje!
Hvala svima na interesu za ovu temu i očito je da ima nečega u svemu ovome što je do sada napisano na temu FedEx i Rhea d.o.o.