e nikky nisi me razumio.
stavio sam firmware kojeg je delboy ekstrahirao iz rutera. e sad, novi FW ima opciju paljenja i gašenja remote assistancea operateru. iz znatiželje dal to radi sam uključio spomenutu opciju te hard resetao uređaj gledajući hoće li se nakon resetiranja uređaj spojiti na net povlačeći podatke iz ACS-a. I tu je nešto pošlo po krivu. Uređaj se neočekivano dugo palio, i kad se čuo onaj klik u njemu samo je počela svijetlit power lampica i počele su se uzastopno palit i gasit sve 4 lan lampice tak da sam 100% siguran da je t-com pokušao upucat svoj FW koji uređaj ne može probavit zbog novijega bootloadera (?)
ovo šta si spomenuo za rutere u njihovom vlasništvu, da, to mi je čiko danas rekao nudeći mi novi TG782 koji će bit njihov. naravno da sam ga odbio pokazivajući mu put prema izlaznim vratima moje kuće.
zatim sam nazvao centralni servis za siemens u zagrebu i u četvrtak imam kao izvanredni termin za donijet ruter jer to kao nije procedura njihova (navodno njima t-com šalje blabla). Tek dok sam reko da neću dobit svoj ruter nego neki drugi su odustali i rekli da im predam svoj.
što se tiče ovog da bi blokirali liniju ili uređaj (kojeg recimo ne mogu ako ga flasham)
neka oni to fino rade, smirit će ih HAKOM.