Citiraj:
Autor Constantine
hihiihihih
cek malo,nisu li oni rekli ono,onako,da niti jedan DLC za pc nece naplatit,neka netko quota to i posta na forume njihove.
|
da, ali je onda Activison uspjesno poceo prodavati stare mape po 15$...
btw. sluzbene cijene Vietanama jos nema
zh1nt0:
Seems like many sites are putting a price on #bfbc2 Vietnam. Note to everyone is that pricing has not been announced by EA/DICE yet.
ali sve mi se cini da nece biti tako jeftino (25$, odnosno 25€ za glupe europljane se cini izglednim)
Citiraj:
Autor Mansky Hunt
Mislim, ja sam na jako čudan način lika ubio nožem sinoć.Penjem se uz neke ljestve, snajper me sa VSS-om iznad čeka, gleda u mene, puca, stisnem na pola ljestvi nož i zakoljem lika i odjednom se pojavim na krovu.
lol 
|
ima jedan odlican video sa nemogucim knife killovima, ali ga ne mogu naci na youtube, jer j..ni idioti stavljaju tagove Battlefield Bad Company u svoje kretenske MW2 nuke camping montaze
Citiraj:
Autor Mansky Hunt
Kako neću vajnat, lik ima body armor i nema magnum ammo, a ja prvi otvorim vatru i svejedno me ubije, ničim drugim već sa F2000.
|
noob!
body armor je counter measure za magnum ammo, kad pucas u lika s armorem kao da nemas manum amo, sto znaci da ste imali jednake sanse
pretpostavljam da se radilo o close range, a onda je F2000 pokazuje svoju kvalitetu