Citiraj:
Autor D1viry
Do kraja prošle godine sam imao 1950pro, koju sam kupio kad je kraljevala 3870. Sad imam 5850 i mogu ti reči da se itekako primjeti razlika u bilo čemu.
Sad tek mogu normalno igrat, a mogu čak i gledat HD filmove koji su ubijali sistem dok je 1950 bila unutra.
|
X1950 tak i tak nema mogućnost hardverske akceleracije HD materijala, ali ako si u to vrijeme imal ovaj Q9550 koji imaš sad - taj procesor je dosta da samostalno i bez pomoći grafičke kartice vrti HD materijal. Sve ovisi koji softver si koristil za reprodukciju tog HD-a. Kaj se tiče samih HD 6770 i HD 6750 kartica i njihovih cijena, ako je ikaj od ovih procurenih materijala točno i ako budu te dvije kartice koje predstavljaju srednju klasu nove HD 6000 serije, performansama stvarno u rangu (ili bolje od) sa sadašnjim GTX 460, HD 5850 i HD 5870 modelima, nemojte se zavaravati da budu koštale 1.000 kn i tome slično. AMD-ATi ih bude pozicioniral sukladno performansama i trenutačnoj tržišnoj ponudi i neke super jeftine kupnje od 1.000 do 1.500 kn (kak se svi diljem raznih foruma nadaju) za nove kartice sigurno ne budu tak brzo stigle.