Meni nije jasno , cak pustimo to otkud im sad pravo traziti potrazivanja od neznam kad , pa covjek je to platio , ne dobijes robu ako ne platis u takvim ducanima?nije da je websop pa da moras prije platiti

ali pri reuzimanju robe bome moras platiti. Kakve su to gluposti?
jedino sto mi pada na pamet je ovo , malo je longshot al neka , recimo da je Matej kupio taj neki artikal za koji ga terete na rate . Kreditnom karticom , tekucim racunom , vatever. I isplacivao on to polako i usred isplate (nakon nekoliko otplacenih rata)ovi riknu . Kad riknu racun im ide u blokadu(uplate mogu normalno sjdati tak da mi to nije jasno)al ajmo rec da je racun iz nekog razloga zatvoren(s tim matej nema apsolutno nikakve veze , pa nije to njegova krivica).
Onda dolazi stecajni up., vidi da ti i ti artikli nisu isplaceni u potpunosti i salje ovakva pisma .
Doduse , da budem iskren , ja bih se oglusio na ovakvo pismo bar za pocetak. Pa da vidimo cim ce se prijetiti , da ce ga
Vrbanimedia u stečaju doo tužiti ?Pa i oni ce propast prije nego sto ce biti zakazao prvo ročište/prije nego sto matej posalje par žalbi i ovi se ocituju.