Tema: F1 2010
View Single Post
Staro 28.09.2010., 08:34   #342
redscro
Premium
Moj komp

redscro's Avatar

Datum registracije: Dec 2008
Citiraj:
Autor ehohr Pregled postova
Najvise zivcira kad dobijem penalty jer se on zabije u mene pa poludim, u maleziji se ubrazaju 2.5-3 sekunde, strasno.
Je li itko vidio uopće da neki drugi vozač dobije kaznu? Čini mi se da oni ne moraju poštovati nikakva pravila. Kod pokušaja pretjecanja pleše ispred mene, promijeni smijer 33 puta i nikom ništa. Zabije se u mene ničim izazvan i to je naravno kazna za mene. I općenito sustav dodjeljivanja kazni je glup. Kod pokušaja pretjecanja mi pokažu žutu zastavu, prije nego sam se i snašao već sam ispred protivnika i bez razmišljanja mi daju kaznu prolaska kroz boks, bez ikakve prilike da vratim poziciju. Kod boksova se užasno puno gubi kad me lolipop ne pušta dok ne prođu svi bolidi iza mene, iako zna biti i 50m iza i sasvim dovoljno vremena da idem van, no nedaju i tu gubim nekad i po 10ak sekundi, pogotovo u kraćoj utrci kad svi skupa idu u box. I još nešto, vozači unutar iste ekipe su praktički identični. Petrov nije ništa lošiji od Kubice, Massa od Alonsa, Button od Hamiltona... U prosjeku su podjednaki, iako u stvarnosti nije tako. I ništa čudno nije da u sasvim normalnoj utrci Chandhok završi ispred Alonsa ili nekog drugog mnogo bržeg vozača, općenito su ove botovske ekipe precjenjene.

Igra je inače OK, ali su neke stvari napravljene kao da autor nikad nije gledao F1 utrku.
redscro je offline   Reply With Quote