View Single Post
Staro 27.09.2010., 23:36   #1464
Tomtam
Magnum P.I.
Moj komp

Tomtam's Avatar

Datum registracije: Jan 2009
Citiraj:
Autor Child Of Bodom Pregled postova
@ Tomtam

Nisam mislio da je LC smece, sorry doslo je do nesporazuma. Naime kad sam ja radio svoj "EDIT" teme ti si vec napisao svoj odgovor a to sto sam ja spomenuo "smece" u svom edit postu to se nikako ne odnosi na tvoj post ili na doticni LC.
Govorio sam opcenito "smece" samo da napomenem forumasima da ne mislim kupit bilo kaj.

Jesmo se razumjeli sad, isprika prihvacena ? hehe

p.s mislim nemam se nizasto ispricavat kad se pojam "smece" nije odnosio na tvoje obrazlaganje al eto kaj sad,samo da se zna

A sto se tice tvog preporucenog LC.a mogu ti reci da mi izgleda kao best buy za ono sto mi treba
E, vidiš 10 min poslije poslije mog posta pomislio sam da je moglo tako ispasti. Pa mi je žao što sam reagirao. Ugl, razumijemo se. Kada sam malo pročitao tvoju potrebu odmah sam pomislio da bi moglo biti nekoliko LC-a koji bi tebi taman legli. Što se tiče polovnih taj POV mi se čini ok za 300kn, al je prejako za tvoje potrebe i bolje je kupiti nešto s garancijom kvalitetno i slabije. TAGAN bih izbjegavao baš zbog tog što nema garanciju. Tebi bi najbolje legao CX400 polovan s garom za 250-280kn, no dugo ih nema na tržnici, poslije toga odmah mi je na pamet pao taj LC, potaknut nekim kratkim opaskama Wolva i dh-a.

@Wolverine: ne znam jel upućeno meni, mislim da ne pišem baš pod capsom, eventualno slučajno, pa ako je bilo tako, isprika. Riječi tipa TAGAN, OK, LC i sl. mislim da nebi trebalo osuđivati.

EDIT: hehe... sry, nije teško, ne znam šta mi bi, evo ispravljeno.

Zadnje izmijenjeno od: Tomtam. 29.09.2010. u 00:35.
Tomtam je offline   Reply With Quote