@fre@k
Do kraja prošle godine sam imao 1950pro, koju sam kupio kad je kraljevala 3870. Sad imam 5850 i mogu ti reči da se itekako primjeti razlika u bilo čemu. Sad tek mogu normalno igrat, a mogu čak i gledat HD filmove koji su ubijali sistem dok je 1950 bila unutra. Vjerujem da ima hrpa ljudi koja preskače serije, kao što sam i ja preskočio 2, 3 i 4. Naravno da ljude zanima šta dolazi. Ja sam dao 200 kn više i kupio 5850 umjesto 4870. U to vrijeme su 4870 još drzale cijenu, a da nisam vidio ovakve teme, vjerojatno bi se zaje**o i kupio 4850. Ne kupujem grafu svaki dan i onda mi nije teško jednom u par godina dat 1800 kn za nešto sto ne ću mijenjati slojedečih par godina.
Naravno da ima onih koji kupuju samo zato sto je nešto najnovije, ali moraš priznat da se vidi razlika. Ne toliko u par fps u Crysisu, nego u desetak minimalnih fps u Crysisu, a to je i najbitnije. Max je samo za hvalisavce, min je bitan i možda netko uz pomoć ove teme pričekat i kupi bolju grafu za malu razliku u lovi, a ne ko jedan moj poznanik kupiti 4890 za 1700 kn dok je 5850 bila nešto malo iznad 1800 kn.