Citiraj:
Autor d_a_l_3
Svi govore da je cjena prevelika, da je ova bolja, a da je bilo koja unutar kučišta svako bi bio zadovoljan...
Bit će jeftinije kao i uvijek, samo polako....
|
jedan pametan, svi navrli na neko kukanje i prepucavanje... 95% je glupost sto se pise u ovom topicu, ponadam se uvijek da je netko nesto pametno napisao, kad ono 2 pametne i 10 gluposti napisanih
Uopce nije bitno oce biti jeftino, skupo ili ultra skupo...ako netko treba za obicni office taj ce gurat i neku prastaru x1950, nije mi jasno zasto svi toliko hoce ono zadnje na trzistu kad samo igraju igrice (po meni je to vrlo glupo ulaganje), bolje drzat 2000kn u djepu i odigrat na high nego na very high (no u daljni off se nezelim upustati)...ja ipak mislim da ce nvidija moci konkurirat ati-ju u 2011, jel ce i oni svoju GPU malo izostriti (22-28nm), ovo im je do sada bio najgori potez, ali nisu ni oni glupi poceli se prebacivati sve vise na hw za mobitele, pa ce odatle dolaziti lova koja ce omoguciti daljnja financiranja...mogla bi nvidija fino iznenaditi, ali isto tako vec je netko rekao mogla bi biti pusta obecanja