Citiraj:
Autor Jooj
Jesam rekao da ova IGRA ne valja? Samo sam reagirao na riječi kako je "ovo odlična simulacija" ... Ne, ovo nije simulacija!
Pogledaj ovdje: http://www.youtube.com/watch?v=x0EA9...layer_embedded
ovaj prvi krug je kvalifikacijski i odvezeno je najbrže vrijeme kvalifikacija a opet mu u par zavoja bolid bježi...
Ne možeš pritisnuti puni gas na startu s bolidom ccc 600kg i 750+ HP i da ide ravno ko iz puške...
Druga stvar što je tebi i x ljudi lakše vozit ovaj F1 bez puno muke i bez ikakvih težih problema ga održavat na stazi i onda pričat o nekom osjećaju i pravoj simulaciji....
Da se razumijemo, meni se igra sviđa jer kako si i sam rekao ima priču... no kad se idem utrkivat pokrećem rfactor a zaj.....t onda ovaj F1
i da... promijeni osjećaj jer ti taj ne valja  NHF
|
Nevezano za rfactor ili f1 2010, da je ijedna igra prava simulacija formule 1, pa nitko od nas nebi znao ni pokrenut taj bolid s mjesta a i vjerovatno bi potrgali mjenjac.
A vezano za F1 2010 jel se vama desava da AI radi bolja vremena na utrci na na kvalifikacijama? Prvi krug ih ostavim 200 metara ali uredno imaju bolje vrijeme po krugu od mene. I sto dalje utrka ide to su oni sve brzi i brzi na prime gumama