View Single Post
Staro 27.09.2010., 12:58   #170
D1viry
Premium
Moj komp

D1viry's Avatar

Datum registracije: May 2010
Pa izlazi Crysis 2, a na warheadu moj komp zaštekne s vremena na vrijeme a igram na 3072x768 sa enthusiast postavkama. Da stavim 3 30" monitora, mislim da bi mi krepala grafa od muke i stida Naravno da ćeš moći iskoristit novu generaciju na dosta naslova jer, nemojmo zaboravit, nije max fps taj koji daje ugođaj, već min fps. Šta ti vrijedi serija 5 u novim naslovima ako bude imala slab min fps.
Prije smo imali čak i termin za visoki max fps, to je ono kad "pogledaš u pod". Za neke igre sam znao reč da nemaju 24 fps ni kad pogledam u pod .
E sad, hoće li igre biti pravilno optimizirane ili ne, to je opet druga priča. Malo manje vremena potrošiš na optimizaciju i eto ti gladne igre, kao npr X3, koji ni dan-danas ne radi bez štekanja jer jednostavno nije sređen kako treba.

Jedva čekam seriju 6 da ubodem još jednu 5850, ako bude jeftina. Pod jeftina mislim: ako bude jeftinija od moje, jer sam ja svoju platio 1850kn (plus dirt2) prošle godine, tako da mi ne pada napamet davat više od 1300 kn za polovnu sa igrom ili 1000 bez igre (ipak su dirt2 ili mw2 skupi), makar ona bila i 5 milja u trgovini .

Šalu na stranu, AMD sad žari i pali i čisto me zanima kako će to sve izgledat za koji mjesec.

Zadnje izmijenjeno od: D1viry. 27.09.2010. u 14:56.
D1viry je offline   Reply With Quote