Citiraj:
Autor sNNooPY
2.2. Da li TV (ako bi uzeo 3D uslugu) mora biti spojen u taj uredjaj, ako da, cime se spaja? RJ-45 (UTP) ili coax?
3. Koliko B.net gleda na kolicinu skinutih podataka (trenutno skidam oko 200-350GB, ovisi o mjesecu)? Kakvi su s torrentima (koje slabo koristim, al svejedno), i opcenito s tim "sivim" stvarima? Jel itko ikad dobio upozorenje/opomenu za prekomjerni promet?
4. Koliki su radovi potrebni u samom stanu? Koji je princip? Dodju monteri, montiraju kanalice, provlace coax ili...?
5. Online gaming. Dosta igram via Xbox Live pa me zanima kakav je ping i opcenito slucaj s igranjem.
|
Odgovorit cu ti samo ono za sta sam siguran ili sta koristim:
2.2. coax + splitter (coax kabel iz splittera se dakle dijeli na jedan za TV, a drugi za modem)
3. Mozda sam max mjesecno skinio 80-100GB (50tak GB mjesecno mi je prosjek) i nikad nista od opomene. Ako uhvatim dobar omjer S/L torrenta ide prosjecno na cca 700-850kb/s (portforwarding i mjutorrent tweak su napravljeni)
4. U mojoj (novijoj) zgradi je coax vec bija stavljen u dnevni boravak prilikom izgradnje (kabelska TV bivseg DCM-a)
5. Ping je bija odlican (UTP naravno ne wireless) uz obavezno iskljucivanje raznih resursa/aplikacija u pozadini koji se kace na net (igra sam svojedobno AA3, R.U.S.E. beta (host), BFBC2 beta, Borderlands (host), S.T.A.L.K.E.R....)