View Single Post
Staro 26.09.2010., 22:34   #900
spawn
Premium
Moj komp

spawn's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Citiraj:
Autor imaticx Pregled postova
Signal se gubi jedino u USA gdje su dosta lose mreze. U HR se jos nikom nije dogodilo. Ako se polomi staklo, zadnje je 30$, a prednje mislim 120$ (original Apple)
To su cijene za kopije,s time da prednje staklo ne mozes sam ugradit nego moras kupit komplet LCD, staklo i touch screen jer je sve tvornicki zalijepljeno jedno za drugo i ne moze se odvojit,a niti rucno spojiti ako kupis kineske kopije stakla i lcd-a. Original komplet je oko 250-300USD kako gdje.

Citiraj:
Autor akagirl Pregled postova
Ni meni taj dizajn nije baš nešto, mislim, lijepo izgleda, ali mi se više sviđao dizajn 3G/GS modela. Od Apple svi više-manje očekujemo inovativniji dizajn i nešto posebno, sasvim drugačije od ostalih modela na tržištu.
Ne ulazim u guste dizajna,meni se osobno ne svidja, sto se tice ergonomije , tek kad sam stavio bumber ,mogao sam ga drzati kako treba. Telefon je inace odlican,malo je brzi od 3gs-a jos uvijek neprimjetno,ali vjerojatno ce biti dosta brzi kad izadje verzija soft-a 5.0 ,kao sto je bio slucaj 3g vs 3gs s verzijom soft-a 4.0
spawn je offline