Citiraj:
Autor srale7
Pa di ce on nakon 70 borbi naći motivaciju? Operirao je koljeno 4 puta. Napravio jako dobru karijeru, covijek sad zeli da malo i uziva. Pa nece on trenirat do 45. svaki dan po par sati.
Borba je bila dobra? 
|
Ako uzmes u obzir vrijeme koje je Mirko ima za pripremu, i nacin na koji je sproveo taktiku u djelo da. Nažalost nisam jedan od onih koji borbu promatra sa aspekta atraktivnosti, Mirkova taktika je bila vrlo dobro odradjena. Dinamike su imali, u izmjenama dosta aktivni, neprecizni zbog blokova, pasivni u klinčevima jer Mirko ga je zatvarao dosta dobro. Mir nije uspio odvesti borbu u parter gdje bi vrlo izgledno imao puno vece sanse za zavrsiti ju prije. Mirko je ostao duzan po pitanju kickova jer nije htio ici u rizik, Mir je odlican kontraš. Meni borba nije bum tras paf, malo drugacije gledam na to jer sam neuk po pitanju svega toga
U ringu se uživa, tesko je to objasniti, mogu ljudi pricati da on to radi samo zbog novca, ali ima jedan poseban rush kad se ulazi u ring ili okotogon. Vjerujem da i nakon 70 borbi na vrhunskom nivou se osjeti itekako.
Ne mogu govorit u njegovo ime,ali psihologiju borca nesto znam. Mislis da ima uzitka nekog mimo treninga dok god tijelo to dopusta? Takav zivot se mora zivjeti da se razumije potpuno. Mirko je čudo, fenomen, pogotovo kad se zainati. Dokazao je dovoljno puta da nema granicu.