Citiraj:
Autor TheBEaST
Onda si pogledaj ovo
http://www.youtube.com/watch?v=WgmcO9qLSkc
Da je Hamilton išel direkt zatvarati išel bi skroz uz pasicu, ovak je ipak ostavil mjesta, izgleda premalo i nije isel idealnom putanjom kroz zavoj. Da je to Vettel napravil, odma bi bila hajka na njega...Neznam kaj je Webber očekival da bude se dogodilo, jer nema u tom zavoju mjesta za dva, a on nije bio ispred prije zavoja, nego Hamilton.
Dobivale su se kazne i za manje stvari.
|
evo pogledao sam i di se sad tu vidi da je hamilton bio ispred (za cijelu duzinu auta mislim)???
da je bilo jos 100-200m onda bi bio, a ovak tam je bio tu negdi kad je trebalo kocit. da je bilo mjesta kaj mislis da hamilton nebi izasao pred webera da ga zatvori? jer zavoj je ulijevo pa ga weber nebi mogo prec. a to kaj velis weber kasno kocil, kaj hamilton nije kasno kocil?
gle ne velim da je situacija cista ali bogme nije ni 100 posto za kaznu. inace to mene zivcira u f1 kaj vozaci nemaju muda tak 'uletit' u zavoj neg kad nije siguran prolaz koce i pustaju drugoga napred. znaci ti hoces rec da je weber trebal pustit hamiltona ispred a bore se za naslov?!