View Single Post
Staro 26.09.2010., 16:43   #970
Artistar
Vječni Student
Moj komp

Artistar's Avatar

Datum registracije: Apr 2006
Citiraj:
Autor Doink the Clown Pregled postova
Slikaj sa fotićem pa stavi link tu.
Jesi provjerio idle/load temperature grafe?
Probao s fotićem i slikati i snimati - rezultat: ništa se ne vidi jer je kretanje mutno. Valjda bi mi prava kamera to bolje uhvatila, ali je nemam. Da bi došlo do pucanja slike moram se kretati po mapi, a fotić to ne hvata kak treba.

Zatim sam probao snimiti s FRAPS-om, ali se ne vidi isto kao i kod screenshota.

Temperature su normalne i prema Everestu i Speccyju, na dodir je grafa topla.

Citiraj:
Autor D1viry Pregled postova
Jel taj laptop spajaš na monitor od kompa ili gledaš na monitoru od laptopa?
Gledam baš na monitoru od laptopa.

Ne znam, sad sam doma došao i probao na konfi s VTX HD5450 pokrenut citiesxl i isto se lomi slika kad se krećem po mapi...
Inače se na toj konfi ne igram s obzirom na grafu, al me samo zanimalo dal će se isti efekt javljati. To nema nikakvog smisla. Znači da nije do gore navedene grafe, inače mogu obje + laptop nosit na servis. Driveri se kreću od onih na lapu iz prošle godine (ljeto mislim), na ovoj HD5450 su 10.7, a na HD4670 su 10.7 (plus što sam ih isprobao brdo i novijih i starijih).

Monitor sam eliminirao skup sa DVI kabelom jer očito i ova konfa sa Samsungom od 22" daje slične rezultate. Jedino što je još isto u svim kombinacijama su Windowsi. Bacit ću XP na jednu od njih pa vidjeti dal je problem prisutan.

Citiraj:
Autor generic Pregled postova
vsync upaljen? Jesi probao promijeniti refresh rate?
Pomicanje vsync slidera ne daje nikakve rezultate.

Update: Ova tema sadrži sliku istog problema, samo se odnosi na video, ali su linije identične. Razlika je u tome što meni video normalno radi, a samo se igre razletavaju.

Ima još sličnih problema po forumima i svi upućuju na FAIL atijevih drivera.

Artistar je offline   Reply With Quote