View Single Post
Staro 26.09.2010., 14:53   #894
Genius007
Banned
Moj komp

Datum registracije: Feb 2010
Citiraj:
Autor robi64 Pregled postova
ne,ne 3g 16gb sa FW 4.0.1 i ima JB,dekodiran na sve mreže,da pitam pa da probam tako uraditi dakle da li se može sa sn0wbreeze-V2.0.1 staviti u iphone 3g 16gb FW 3.1.3 zatim JB i unlock da mi iphone radi na svim mrežama,inače imam skinuti 3.1.3 FW i čekam odgovor da mi netko potvrdi da je tako već uradio i da mu sve radi bez problema http://www.youtube.com/watch?v=esl5X...eature=relatedili da mi da neki link za koji je siguran da sve to radi bez problema,da se naučim da ne moram svaki čas nekome davat novce hebote toliko više ne vrijedi ni iphone
evo ovako jucer kolegi radio iPhone 3Gs 16gb...
on napravio update na 4.1 i posto nije imo jaillbreak ja sam mu vracao na 4.0.1..koristio FW 4.0.1 i Itunes..nakon restorea bacalo mi error 1015..koristio error 1015 fixer da ga izbaci iz dfu mode-a...ali nakon svega toga sve uredno radi osim kad napravim unlock onda nemoze naci mrezu...
sad sto se tice tvoje situacije neki su govorili da je trebalo na cydiu updejtat neke podatke da ga mos vratiti na 3.1.3...ali imas i drugih rijesenja a to je da mu cackas po bazi...evo i link na to
na ovaj nacin sam ja koleginog radio downgread
ako bas hoces mog na svoj probati vratiti 3.1.3 pa ti kazem jel radi
Genius007 je offline   Reply With Quote