Citiraj:
Autor Router

Osigurao se je on vec prije novcano, sa prvim ugovorom sa Ufcom je rjesio egzistenciju.
.
|
Čudno, nemam uvid u njegove račune, ali s ozljedom oka i totalno nepripremljen je išao dobit batine za pozamašnu svotu
Citiraj:
Autor Drvoje
A sta se tice "penzionisanja" - ko sta je vec gori napisano, ne bi bilo cudno da ga opet vidimo (nije dozivio ozbiljnu ozljedu, parira je potencijalnom kandidatu za titulu i bivsem dvostrukom osvajacu iste, te zov velikih izno$$$a).
|
Naravno da povratak nije isključen, čak bih rekao da je gotovo sigurno da će se vratit. Ali neka to napravi u velikom stilu i fizičkom pripremljenosti, a ne sa kobasicama oko vrata i čekajući poziv tipa:" Mirko za 2 tjedna imaš borbu protiv kandidata za naslov, a pošto si legenda dobit ćeš xx xxx xxx $". Makar, ko bi mu zamjerio
Citiraj:
Autor khm
Zamjerio bi mu svatko ko želi gledati prave borbe, a ne namještene sprdačine, još malo pa će ufc počet ličit na kečere.
Lože publiku mjesec dana prije borbe, po tv-u, internetu, novinama, borci se ne prestaju prijetit, 'ubit ću ga', 'gotov je', 'neće doživit drugu rundu' i sl. nadobudne izjave i onda dođe meč i vidimo klaunski nastup jednog filipovića i sličnih njemu.
I sad bi ja trebao biti sretan što je njemu sjelo na banku milijun ipo kuna, lol, po mojoj logici to se zove mazanje očiju navijača.
|
E baš sam to čekao

Istina je ovo za gledatelje i za ova nabrijavanja prije mečeva. Naravno da nisi sretan kao gledatelj, ali shvati da ovo nije sport kao nogomet gdje pice padaju ko muhe čim ih se krivo pogleda.
On je svoje batine dobio, a dobrim dijelom je i podjelio i stvarno je u ovom trenutku najbolje da ode u penziju, što se tiče zdravlja, sreće u obitelji i financija.
Nego, tamo kod politike sam zaboravio spomenut i legendarni film