View Single Post
Staro 26.09.2010., 00:24   #264
eRRoX
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Jun 2010
Wink Hd 4870 Jetway I OCZ DDR2 1066MHZ

Pozz drustvo evo cito sam dosta stranica i vidim da dosta vas uspijeva i ima onih "iskusnijih" ... pa evo jedno pitanje....evo moj slucaj o grafi je bio na jednom topicu slabo odgovora
Citiraj:
Pozz....ja sam vlasnik Radeon HD 4870 512 Mb. Kupio sam je prije kojih godinu i po i na pocetku nije bilo problema....a uskoro su mi se poceli pojavljivati crveni pixeli po ekranu...i recimo dok igram neku igricu pa je pauziram i odem do desktopa dost cesto mi zna zablokat komp na par sekundi i onda nastavi raditi uz poruku na slici 2. sto se dogodilo ovaj put kad sam otvaro sliku da pokazem pixele...... googlo sam i slabo neko i ima uopce ovakav problem a kamoli da ga je rijesio...

trazio sam pomoc na forumu al ono...
jedan je reko da furam odma u ducan dok je pod garancijom al problem je sto sam je kupio u njemackoj pa onda je moram tam furat
pa su mi rekli da se pregrijava sto je isto moguce jer je kuciste pomalo i to...al mi se pojavljuju te cudne crte i pixeli i odma na pocetku kad upalim tek komp dok dodjem do log in screen-a
i onda mi se za crni slika i moram restart i od jedno 15 pokusaja uspijem uc u windows i onda mi je temp na koji 79 stupnjeva pa povecam brzinu fan-a na 100% da ju rashladim a onda kad padne na 50 stupnjevba vratim na 60 i tak ostavim i onda nema problema

pa sam jos cuo kao neku foru da ju stavim u pecnicu na 220 stupnjeva
( WTF??) na kojih 5 minuta??

i dal da se mozda obratim prodavacu i jos tijekom garancije zatrazim novu?

fkt bi ti bio jako zahvalan ako bi mi ikako mogo pomoc...ma i odojak se odma pece

Slike.
Slika.1. To je recimo primjer dok citam forum -.-

http://img37.imageshack.us/i/69872609.png/

Slika 2. Dole pise

http://img199.imageshack.us/i/86159868.png/

Display Driver AMD driver stopped responding and has successfully recovered!
Pa eto sta vi kazete sa slika dal da probam sa fenom kod autolimara ( susjed mi) znam da on ima onaj fen za savijanje plastike nezz koliko tocno stupnjeva al budem se informiro prije neg krenem i ako krenem.... to je sto se tice grafe... a ova plocica rama je samo riknula...neradi vise...komp je brejko i zamrzavo dok je bila unutra ( sa jos jednom istom) a ako ostavim samo nju komp se nedize uopce nista...samo ventilatori... e sad dal bi se tu isplatilo sta grijat il je fkt totalno riknulo? p.s. ako budem grijo to je ona golden series sto ima po sebi onak kao zlatni mrezasti hladnjak... kak da to skinem?? xD

Hvala na odgovorima i ( da da sve na svoju odgovornost ))) )
eRRoX je offline   Reply With Quote