View Single Post
Staro 25.09.2010., 23:59   #53
makaza
Premium
Moj komp

makaza's Avatar

Datum registracije: Jun 2008
Citiraj:
Autor E-mil Pregled postova
To je točno, ali dotična nam "Rhea" se stvarno ponekad ponaša bahato i to samo zato jer ima (misli da ima) "monopol" na carinjenje svih pošiljki koje se naručuju preko Fedexa.

Mene osobno najviše smeta nemogućnost odabira. Odabira špeditera i carine gdje želim cariniti robu koju sam naručio. A "Rhea" je ta, koja svojim masnim-paprenim-prevelikim cijenama raznoraznih troškova u praksi to onemogućava, odnosno ucijenjuje.
..pa gle možeš napraviti provoz na UPS pa da vidiš tamo belaja s time da i provoz košta.

..kada naručujete robu odaberite sa kojim kurirom da vam pošalju,ali kao što je kolega gore naveo najbolje je poštom iz isključivog razloga što se tamo utapaju u paketima pa ne stignu sve odraditi kak spada.

..najmanja vrijednost poslane robe određene za carinjenje za privatne osobe je duplo veća nego za firme pa da vidiš kada ti stignu škare na firmu sa fakturom na 30 eura pa ide troškovi skladišnine,troškovi iskupa,troškovi obavijesti..pazi neki imaju i trošak šta uopće rade račun,pa špedicija i dostava...jel si možeš zamisliti koliko te škare na kraju koštaju???..

..za svaku robu koja stigne fedexom možeš prilikom dospijeća obavijesti reći da imaš špeditera te će im oni dragovoljno faksati papire,što i toplo preporučujem ako imaš nekog poznatog.
makaza je offline   Reply With Quote