Pozdrav svima prvo ,
Drugo isprika svima , ako ima ovaj topic al zanimljiva situacija se događa ,
Treće , kao sto napisah gore imam problem sa vtx 3d bla bla ati radeon hd 4650 još nije gotovo 1 gb ddr2 , mora da je dobra kad ima tolko ime .
Grafa je stara nekih mjesec dana , i sve šljakalo normalno sa 19 '' Samsung monitorom na rezi 1440 / 900, vga / vga priključak . Neki dan imah viška 1 000 kn ( ne znam ni sam kako ) i reko počastit ću se novim monitorom i to 22 - ojkom ( stari bio star godinu dana , but nevermind ) . Odlučih se za sniženi Fujitsu xl 3220 t ( 400 kuna sniženje bilo , di ćeš to propustit ) .
I tu počinje problem . Dođe i monitor , kupih i Hdmi kabel , priključim ga hdmi / hdmi kad ono , crna bordura prosjek 2.5 cm oko cijelog monitora , a reza na high znači 1920 1080 . Izgasim monitor , stavim , vga / vga , ista stvar . Ponovo isključim monitor , priključim hdmi / dvi , ista stvar . Rekoh mora da je do monitora . Odem do drugog kompa gdje je sad Samsung-ov 19 '' , grafa integrirana radeon x200 128 mb rama , priključim Fujitsu , slika normalna , reza na high , nema crne bordure vga / vga .
Vratim monitor na komp gdje je hd 4650 , deinstaliram drivere od grafe 10.9 . Instaliram na 10.8 , 10.7 , 10.4 , 10 .1 , 9 .3 ista stvar na svakim driverima , normalo driveri od monitora instalirani .
Oba servisa kažu šalji i grafu i monitor , a pojedninačno radi i grafa sa drugim monitorom i monitor sa drugom grafičkom .
Pa nije valjda nekompatibilnost grafe i monitora , i zašto bi bila
U čem je problem

, ko ga riješi ima

x 8