View Single Post
Staro 25.09.2010., 01:41   #6256
Nik
Premium
Moj komp

Nik's Avatar

Datum registracije: Mar 2003
Video treba skratiti i obraditi da bi bio gledljiv, sto ja nisam u zivotu radio i nemam bas vremena proucavati tematiku, a i frend se jos uvijek igra s kamerom pa snimak nije ni priblizno dobar kakav bi trebao biti za nekakvu objavu...tako da ove godine ne vjerujem da ce biti videa - osim ako ga kompic ne poslozi.

Ovako...ako zelis zaobici Gipsovu stazu, onda nakon onih stupova odes desno u brijeg i tu se gore odvaja desno staza koja je slabo vozena i pomalo je zarasla, ali nista strasno a i malo je rasturena od mehanizacije na jednom dijelu - opet nista strasno - problem je sto treba dobro poznavati teren jer ima dosta skretanja, ili voziti na blef pa kuda se ispadne, ali zato je tu odlican singletrack i serpentine koje su bas gust za voziti, cisti xc - ako ga pogodis, naravno - tu se lako zagubiti i ja recimo ne vjerujem da bi pogodio stazu (trebao bi par puta izvrtiti snimljene filmove da utvrdim gradivo, a i onda bi bilo upitno).

Ovo gdje se preskace drvo ti je ustvari staza 15 koja se u jednom trenutku odvoji lijevo s 57ice i koja zavrsi negdje na pola Leusteka i onda imas jos jedan dobar komad voznje po njemu do onog prvog odmorista pri dnu gdje su klupice poslagane u kvadrat.
... i zadnjih 5 slika ti je kad se popnes gore u brdo nakon tih klupica (a izmedju fali cijeli Leustek i dio staze 15 koji dolazi nakon slike na kojoj prelazim drvo - pa te je to vjerojatno zbunilo).

Zadnje izmijenjeno od: Nik. 25.09.2010. u 01:49.
Nik je offline   Reply With Quote