Dovraga Nik, daj snimi stazu

(tj. daj snimku jer očito imaš video

) . Ovako kad govoriš, ni sam nisam ziher gdje treba skrenuti. Čini mi se kao da na karti vidim što spominješ, ali nisam ziher.
U pravilu, Gipsova staza mi je koma za XC, dosta je strmo i niti jedan put mi nije baš po mjeri, pogotovo ako idem sa bratom. Gornji dio 57-ice je super. E sad, jednom si rekao da se na skretanju ide desno (imaš opciju lijevo i desno; lijevo ide nizbrdo na Gipsovu stazu koja mi baš i nije XC orjentirana, desno se ide lagano uzbrdo u zaraslo) i da je bolja staza. Meni se čini da je opako trava tamo zarasla ili je to početni dojam da tamo ne ide svatko ?
Ili pak, preko Gipsove do kraja gdje se onda ide lijevo na spoj sa Lojstekom. Znači, kad se dođe do onih prvih klupica, ide se sitno lijevo od one staze s kojom se penjemo gore (onaj lagani singletrack uzbrdo) ? Ide se uzbrdo ako se ne varam početni dio te rute ?
Ajd, pomozi da malo bolje shvatim =). Ovu sliku gdje si drvo preskakao mi se čini kao da sam vidio, ali sam ja došao s lijeve strane tog tvojeg šumskog puta.