View Single Post
Staro 25.09.2010., 00:26   #987
bahrija30
Premium
Moj komp

bahrija30's Avatar

Datum registracije: Dec 2009
Citiraj:
Autor Mr.Ex.President Pregled postova
Sad će ispast da grintan il seren, al stvarno en vidin smisao postova di samo stavite link na nešto...
Nit piše jel stabilno, nit piše jel 2D il 3D stabilno, nit pišu temeprature, nit piše išta, jebate sritan san ako je konfiguracija napisana
I tema ima 100 stranica od kojih je 98 nekorisno...jer kome koristi post u kojem je samo valid link? Dok s druge strane postom u kojem su konketni podaci, voltaže, postavke će bit koristan masi ljudi....

Dajte malo živnite, šta je problem napisa 2,3 kartice teksta? Em je zanimljivo čitat ostalim OC freekovima, em će početnici nešto naučit
http://img215.imageshack.us/f/79664242.png/

evo tak mi dela s tim naponom 24 sata komp-i nema rušenja i ta sranja--imam šrot od kulera-katanu- pa ga neću forsirati s velkim naponom-jer jezgre mi nijedan program neće očitati(temperaturu)...

mislim da bi s večim naponom potegnul i više od 4ghz-al jbga hladjenje mi je u banani-tak sam uzel matičnu-proc i katana bila gore...na plači mozda uzmem neki bolji kuler pa ču ga frljiti malo...

imam rame na 2000mhz kaj rade al nemogu ih iskoristiti s ovom pločom jer mi mnozitelj na ovoj ploči za rame nedozvoljava--ima postavke-200,400,600,800 fali još 1000 pa bi to bilo to-ovak je neiskoristivo jbga....
postavke ramova su trenutno 7-7-7-22 na 1600mhz!!!!
bahrija30 je offline   Reply With Quote