Tema: Darksiders
View Single Post
Staro 24.09.2010., 20:41   #36
BladeRy
Premium
Moj komp

BladeRy's Avatar

Datum registracije: Aug 2008
Gledaj, kao stari gamer, igrao sam sve sta mi je palo pod ruku (citaj, zanimljivo) od doba 200mmx pa nadalje. Legacy of Kain, Revenant, ma tona igara sa hack/slash/platforme/sve-u-jednom shemama. Nije da me briga za faktor inovacije, jer je to danas apsolutno bezveze, ideja kao ideja postoji godinama, a izvedbe su varijacije na temu.

DS je sasvim prosjecan u svome zanru, xbox verzija mi je bolje legla, PC port kao PC port, zaseru sitnice, izbace ono sta PC ima (za razliku od konzola), a to je customizanje svega (ponajprije grafike). Glupost sa kontrolerom nastranu, i ovako sam je zavrsio. Nisam imao volje pretrazivati svaku rupu i prolaz jer mi je svaki area na kraju ispao jednolican. Kad dobijes lance/hook/whatever i teleporter, prosla je sva volja za pretragom svega za eventualnim upgradeom.
Boss fights su stvarno lagani, tezi su mi bili obicni mobovi na nekim zajebanim lokacijama. End boss je bio stvarno razocaravajuci (igrao na normal). Svaka cast kraju, najava jos kickassa.
Glupost su oruzja, levelam mac cijelu igru, falilo mi je jos 1 cm do kraja, i dobijem ARMG i odma je lvlan na max. Zasto sam onda lvlao mac jeboga on. Razliku u dmgu sa macem l1 i l3 nisam primjetio, mozda 1-2 manje od pocetnih.

Puzzle sam ispsovao do neba na par mjesta. Jebalo ih bacanje portala kroz vec aktivan portal bacacem portala...ili charged portals za veci skok. Da, priznajem, umocio sam i poginio poprilicno puta (krivim sebe i sistem igranja, ako nece silom, jos sile i jos brze radi frustracije) al negdje je kamera toliko nepregledna da letis naslijepo (i gines).

BladeRy je offline   Reply With Quote